Scam series : 33 BIG SCAMS: Bitrademaxoptions, Cryptobo, Itradingexpress…

When we reviewed Bitrademaxoptions we discovered dozens of other scams.

These scams promise you big returns based on crypto trading / mining or forex trading.

Don’t trust these websites and only trade with regulated companies only !

The list of these fraudulent website :

Bitrademaxoptions, Cryptobo, Itradingexpress, Fxtradeterminal, Cloudminingfx, Gracefxtrade, Smartbitoptions, Bnbsmartchainbots, Experttopoption, Fastsignalfxcoinstrade, Bitminoptions, Cryptobanxatrade, Prorapidoptions, Stockfinanceworldtrade, Fxtmetatrust, Worldfxmarket, Tomexcapitalinvestment, Bitinvestmentplatform, Jitetrade, Sogoace, Fxtradesplatform, Smartbitoptions, Cryptosdigitalcoins, Fastglobalfxoptions, Bnctradeoption, Cashcryptotrade, Atlanticfxoption, Stockmaxtrade, Bitrademaxoptions, Pfxmarketing, Cryptominingearns247, Cryptoprofitsfx and Lseck.

Stay safe and do not hesitate to contact us if you have been scammed !

1 thought on “Scam series : 33 BIG SCAMS: Bitrademaxoptions, Cryptobo, Itradingexpress…”

  1. Hej, i 2016 så blev jag övertalad att pröva Binary option trading med ett företag som hette Stern Options. Då förlorade jag ca 30 000 kr. Men vad som hände några år senare, i 2019 var värre, då kontaktades jag av en “investigating firma” från Cypern som påstod att de skulle hjälpa mig att få de pengarna tillbaka. jag var godtrogen och gav de allt för mycket information, med påföljd att det rensade alla konton inkl kreditkort på 130 000 kr! Jag fick låna på lägenheten och har fortfarande inte betalat av det! Nu börjar det igen, 3 olika gånger så ringer de folk från olika Investigating som säger att de ska hjälpa mig att få pengarna tillbaka från Stern Options. En utav de företagen heter SSloyal och de andra kommer jag inte ihåg eftersom vi bara pratat och inte fick något skriftligt. Härom dagen ringde en ny igen och han ville att vi skulle “screen share” ett konto så han kunde se om kontot var “secure” för att sända pengarna?
    Jag har ett par frågor: Det är väl inte säkert att visa någon sina konto upplysningar? och vad är Secure konto?
    Finns det ens företag som kan hjälpa en att få tillbaka pengar som man blivit svindlad på?? Och i så fall om de sänder all möjlig information om företaget och deras identitet, hur kan jag veta att personen jag pratar med är de den säger att han är?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *